Paderborn – Dortmund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Paderborn tillika nykomlingar återfinns sist i Bundesliga. Till kvaplats, är avståndet åtta poäng och till ingenmansland skiljer ytterligare en poäng. I ärlighetens namn, ser det riktigt tufft ut för Paderborn att hänga kvar i högstaligan. Hemmalaget har spelat en otroligt defensiv och riskminimerande fotboll. När klubben nu ställs mot ett offensivt topplag, är det tveksamt om hemmalagets spelidé kommer fungera.

Dortmund hittas på andraplats i tabellen. Med sex omgångar kvar att spela är laget sju poäng bakom serieledande Bayern München. Det finns alltså bara en sak på kartan för Dortmund: tre poäng. Det tror jag man tar. I den senaste omgången ställdes Dortmund man mot Bayern München. I den stekheta seriefinalen blev det en tung 1-0-förlust för de gulsvarta. Innan dess såg Dortmund riktigt fina ut.

Jag spelar på Dortmund -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,83 @ bet365.

  • Match: Paderborn – Dortmund
  • Spel: Dortmund -1,0 (AH)
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 31/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar