Austria Wien – Admira

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Austria Wien återfinns på förstaplatsen i Tipico Bundesliga. Utropstecknet för laget är framförallt att klubben kryssat dess fyra senaste seriematcher, och hemmalaget har verkligen spelat tighta matcher, med detta menar jag, att Austria Wien inte har visat några större delar i spelet som skulle bidra till att laget vinner matcherna eller förlorar matcherna. Samtidigt möter favoriterna serieelvan ikväll.

Admira Wacker har kryssat tre av sina sex senaste matcher. Inte lika solklara som hemmalaget, men de bör kunna stå emot den lilla favoriten Austria Wien. I senaste ligamatchen besegrade man Altach, med 2-0 på hemmaplan. En match som man kontrollerade och fick med sig ett gott självförtroende. En känsla som de hoppas ta med sig till en lite tuffare uppgift under tisdagen. Jag tror dock att Wien är för starka.

Jag spelar på raka ettan till 1,69 @ ComeOn.

  • Match: Austria Wien – Admira
  • Spel: Austria Wien (1)
  • Odds: 1,69 @ ComeOn
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:30, 2/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar