Hannover – Dresden

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Hannover hittas på elfteplats i tabellen. Med matchen till godo är avståndet ner till sextondeplacerade Karlsruher, på sex poäng. Med sex matcher återstående, finns alltså fortfarande risken för Hannover att ramla ur andraligan. Samtidigt har laget möjlighet att rätt enkelt titta uppåt i tabellen. I en oerhört jämn ligatabell kommer Hannover vid trepoängare klättra till femteplatsen i ligaspelet.

Dynamo Dresden var åter tillbaka på Rudolf-Harbig-Stadion efter över två månaders långt uppehåll när man ställdes mot Stuttgart i söndags. I den efterlängtade öppningsmatchen blev det för deras del tyvärr noll inspelade poäng. I en ganska ensidig historia föll man mot ligatvåan med 2-0. I och med förlusten är Dresden fortsatt sist i tabellen. Gästande Dresden är onekligen i stort behov av tre poäng.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,72 @ bet365.

  • Match: Hannover – Dresden
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,72 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 3/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar