Freiburg – M’gladbach

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Freiburg återfinns på åttondeplatsen i Bundesliga, inte långt ifrån de eftertraktade europaplatserna. Ska hemmalaget nå en sådan placering inom deras återstående ligamatcher, behöver klubben rycka upp sig. Freiburg har inte imponerat i de fyra matcher laget spelat sedan serien återvände, faktum är att Freiburg, inte noterats för vinst i någon av drabbningarna. Två oavgjorda och två förluster är lagets facit.

Mgladbach från östra Tyskland har imponerat under hela nuvarande säsong, och nu är man riktigt nära Champions League-plats. Man sitter på fjärdeplatsen i skrivande stund, men Leverkusen är tätt inpå med samma antal poäng. Jakten på topp-4 blir intressant, en oförutsägbar sådan med två riktigt bra lag. Mgladbach har till och med chansen att hoppa upp på en tredjeplats under fredagen.

Jag spelar på raka tvåan till 1,83 @ Unibet.

  • Match: Freiburg – M’gladbach
  • Spel: M’gladbach (2)
  • Odds: 1,83 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 5/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar