M’gladbach – Bayern

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Borussia Mönchengladbach gästas av Bayern München under fredagskvällen. Dem kommer säkerligen bjuda på underhållning samt en målglad tillställning. Bayern är formstarka, medans M’gladbach gör det hemmalaget behöver göra i deras senaste matcher. Formen har dock varit upp och ner. Att M’gladbach skulle slå gästerna nu ikväll ser jag inte som troligt, då gästerna är svårslagna just nu, som alltid.

Bayern München har 20 matcher utan förlust och den senaste förlusten kom i omgång två. Nu går man från klarhet till klarhet. Gästerna är på en nivå som inte många, är på just nu och det skulle förvåna mig om man inte kniper både liga- och cuptitlar (Tyskland och Champions League) i år. Robert Lewandowski är för tillfället bäst i världen och en spelare som lyfter sitt lag under motgångar.

Jag spelar på råka tvåan till 1,57 @ bet365.

  • Match: M’gladbach – Bayern
  • Spel: Bayern (2)
  • Odds: 1,57 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 8/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!