Bremen – M’gladbach

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Werder Bremen har knappast imponerat. Hemmalaget återfinns i riskzon gällande nedflyttning. Senast Werder Bremen inte spelade i Bundesliga var säsongen 80/81. Sedan dess har klubben spelat 39 raka säsonger i högsta ligan, en svit som hänger på en skör tråd. Undertecknad tror inte på poängökning efter tisdagens möte, jag anser att gästerna håller en helt annan nivå.

Borussia Mönchengladbach besitter en farlig offensiv som på en bra dag kan störa samtliga försvar i Bundesliga. Den vindsnabbe Breel Embolo gick av skadad i senaste ligamatchen mot Bayer Leverkusen. Offensiven behåller sin farlighet med duon Alassane Plea och Marcus Thuram på planen. De har mäktat med 17 mål och 16 assist tillsammans den här ligasäsongen. Gästerna hittas på femteplats.

Jag spelar på raka tvåan till 1,83 @ bet365.

  • Match: Bremen – M’gladbach
  • Spel: M’gladbach (2)
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:30, 26/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar