Leverkusen – Bayern

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bayer Leverkusen tar emot Bayern München under lördagen. Laget kämpar om att nå en Champions League-plats även denna säsong. Hemmalaget ligger på samma antal poäng som M’gladbach inför 30:e omgången, vilket gör situationen vidöppen. Leverkusen har emellertid inte imponerat under de senaste omgångarna, inte om man jämför med hur det sett ut tidigare. De har en fin offensiv.

Bayern München har imponerat stort under 2020. Man har inte tappat poäng i ligan sedan december och det hade knappast förvånat om man går och vinner Champions League. Ett riktigt stabilt lag såväl offensivt som defensivt, man tågar alltjämt på och det ser onekligen ut som att åtminstone ligaguldet kommer stanna kvar i München ett år till. Laget har vunnit alla fyra matcher sedan ligan drog igång igen.

Jag spelar på raka tvåan till 1,52 @ Unibet.

  • Match: Leverkusen – Bayern
  • Spel: Bayern (2)
  • Odds: 1,52 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:30, 6/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar