Dortmund – Bayern

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Dortmund innehar andraplatsen i Bundesliga och behöver vinna dagens match för att bli att räkna med längre fram. Naturligtvis kommer Bayern München fighta om ligatiteln. Formen är väldigt bra, spelarna är taggade efter en imponerande period under senaste tiden. Dortmund är formstarka och imponerar, men ikväll kommer man återigen bli numret mindre när de nu ställs mot seriettan.

Bayern München fortsätter imponera och vinner samtliga matcher. Även om man inte alltid imponerar, vinner man. Man fick till exempel ställas på prov mot RB Salzburg i Champions League senast, men hör och häpna så slutade den matchen med vinst 6-2, efter att man haft smått problem till en början. Det är det där som sticker ut i Bayern München. Man är numret större i tyngd och klass för sig.

Jag spelar på raka tvåan till 1,88 @ NordicBet.

  • Match: Dortmund – Bayern
  • Spel: Bayern (2)
  • Odds: 1,88 @ NordicBet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 18:30, 7/11

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!