Austria Wien – Altach

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Austria Wien brukar vanligtvis noteras för väldigt många kryssade matcher och det är samtidigt orsaken till att hemmalaget, förlorade platsen till den bättre rundan i Österrike. Hoppet ligger numera på förnyat kontrakt till kommande säsong, vilket laget kommer fixa. Hemmalaget tillhör favroiterna i denna klass för tillfället. Wien är favoriter i kvällens tillställning och klubben bör samtidigt fixa en hemmaseger.

Altach gjorde en imponerande prestation mot Salzburg för några omgångar sedan, tyvärr kunde laget inte leva vidare på den insatsen utan man är tillbaka i träsket där klubben har problem med att vinna matcher. Kryss är allteå möjligt i den här matchen. Men jag håller hemmalaget som favoriter och det känns bäst att fega i den här typen av matcher. De har inte vunnit någon av sina tre senaste matcher.

Jag spelar på Austria Wien +0 (Asian Handicap) till 1,53 @ Unibet.

  • Match: Austria Wien – Altach
  • Spel: Austria Wien +0 (AH)
  • Odds: 1,53 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:30, 9/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar