Rapid Wien – West Ham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Rapid Wien slutade på andraplatsen i inhemska ligan förra säsongen. Dem har inte lyckats prestera lika bra denna säsongen. I ligaspelet, hittas klubben på femteplats. Hemmalaget har fortsatt chansen, att gå vidare i Europa League men sett till deras svaga form, känns det omöjligt. Under torsdag gästar West Ham, Österrike. Senast motståndarna möttes, vann ”Hammers” övertygande. Gästerna är favoriter.

West Ham har gjort det bra i både ligan och Europa League. Moyes manskap har fortsatt på nivån från den fina fjolårssäsongen och blivit ännu vassare, vilket chockat flera storlag i ligan. Just nu befinner de sig på fjärdeplatsen efter tolv spelade ligamatcher. Det är endast svårslagna trion Liverpool, Chelsea och Man City som tagit fler poäng än The Hammers. De leder EL-gruppen och kan säkra den här.

Jag spelar på raka tvåan till 1,61 @ bet365.

  • Match: Rapid Wien – West Ham
  • Speltips: West Ham (2)
  • Odds: 1,61 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 18:45, 25/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar