Rapid Wien – Anorthosis

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Rapid Wien gästas av cypriotiska klubben Anorthosis under torsdagskvällen. Dessa lagen möts i Europa League-kvalet och hemmalaget är favoriter till avancemanget. Rapid Wien slutade på andraplats i ligan förra säsongen, vilket, gav Rapid en chans i det berömda Champions League-kvalet. Där åkte laget ur i den andra kvalrundan när de besegrades av Sparta Prag. Prags viktiga bortamål fällde detta avgörande.

Anorthosis Famagusta reser alltså över Medelhavet och närmare bestämt till Österrike inför torsdagen. På förhand ser det ut att bli ett tufft möte att avancera vidare ifrån. Anorthosis brukar hänga på hyfsat i toppen, men de har en bit kvar till de bästa lagen på Cypern. Ifjol lyckades gästerna ta fjärdeplats, vilket betydde en chans i Europa League-kvalet. Detta blir lagets första tävlingsmatch för den här säsongen.

Jag spelar på raka ettan till 1,55 @ betsafe.

  • Match: Rapid Wien – Anorthosis
  • Spel: Rapid Wien (1)
  • Odds: 1,55 @ betsafe
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:30, 5/8

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar