GAIS – Jönköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

GAIS från Göteborg tar emot tippade topplaget Jönköping Södra hemma på Gamla Ullevi. Superettan ska äntligen sparkas igång, och därmed premiäromgången. Sett ur Gais synvinkel vill man lägga förra säsongen bakom sig och satsa på kommande säsong. Förra säsongen var de Superettans näst sämsta hemmalag, med ett dåligt målsnitt. Makrillarna gjorde endast 0.6 mål per match på Gamla Ullevi.

Jönköping Södras oavgjorda resultatet i sista omgången gjorde att gästerna slutade på fjärdeplats, två poäng bakom Brage. I och med en fjärde placering gick man miste om kvalplatsen till Allsvenskan. Den gångna säsongens tabellplacering förklaras till dels av deras fina bortaspe. Sedan Andreas Brännström anlände, har man lyckats etablera ett nytt spelsystem med ett mer spelskickligt och tekniskt spel.

Jag spelar på raka tvåan till 2,25 @ Unibet.

  • Match: GAIS – Jönköping
  • Spel: Jönköping (2)
  • Odds: 2,25 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 16/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar