Häcken – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Häcken var storafavoriter mot bottentippade Falkenberg. Motståndarna ville dock annat och i 24:e matchminuten tog Falkenberg ledningen. Hisingenlaget lyckades kvittera till 1-1 några minuter senare, men närmare kom inte laget. När domaren blåste av matchen stod det samtidigt 1-1 på resultattavlan och för Häcken var det två förlorade poäng. Såklart en hård start för Häcken.

Malmö är i vanlig ordning tippade till att lyfta Lennart Johanssons pokal i höst. I sin resa mot SM-guldet gjorde Malmö sitt jobb i premiären när de besegrade Mjällby med 2-0. Det var ett ganska reservbetonat Malmö från start. På bänken satt spelare av högsta allsvensk klass. Isaac Kiese Thelin, Arnór Traustason och Behrang Safari för att nämna några. Många av de spelare som vilade mot Mjällby lär starta här.

Jag spelar på raka tvåan till 2,15 @ bet365.

  • Match: Häcken – Malmö
  • Spel: Malmö (2)
  • Odds: 2,15 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 18/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar