Watford – Leicester

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Watfords målsättning inför dem kvarstående omgångarna, är att säkra kontraktet i Premier League. Klubben är emellertid rejält indragna i bottenstriden. Det är jämnt i bottenstriden av Premier League, däremot har lagen hela elva omgångar kvar och det är mycket poäng på spel. Watford har blandat resultat under säsongen. Lagets mest minnesvärda seger hittills, var när Liverpool besegrades.

Leicester reser till Watford för att ta sig an bottenlaget The Hornets. Matchen spelas på Vicarage Road och det är gästerna Leicester City som får bära favoritskapet inför denna tillställningen. Ett favoritskap som vi anser är fullt rimligt med tanke på Leicesters fina spelartrupp. I bortalaget hittas den nuvarande skytteliga-ledaren Jamie Vardy som står på 19 fullträffar såhär långt.

Jag spelar på Leicester Draw No Bet till 1,53 @ bet365.

  • Match: Watford – Leicester
  • Spel: Leicester DnB
  • Odds: 1,53 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 13:30, 20/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar