Helsingborg – Elfsborg

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Helsingborg inledde nuvarande säsong med två torskar. Inför tredje omgången av allsvenskan, placeras skåningarna på sistaplats, med noll inspelade poäng. Det är många matcher kvar av säsongen och mycket kan hända, men laget har onekligen sett riktigt svaga ut under säsongsinledningen. I premiären föll laget mot Varberg med 3-0 och senast blev Helsingborg överkörda av Kalmar med 4-0.

Elfsborg har varit lite av allsvenskans positiva överraskning. I premiären besegrade de rivalen Göteborg med 1-0 på bortaplan och närmast fick man med sig en poäng när man spelade 2-2 mot Hammarby. Att efter två riktigt tuffa matcher stå på fyra poäng är riktigt imponerande. Elfsborg tränare Jimmy Thelin gör sin tredje säsong i klubben och efter två mindre bra säsonger verkar satsningen börja ge utdelning.

Jag spelar på raka tvåan till 1,96 @ Unibet.

  • Match: Helsingborg – Elfsborg
  • Spel: Elfsborg (2)
  • Odds: 1,96 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 22/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!