Leicester – Brighton

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Leicester jagar säkrad Champions League-plats och lagets skyttekung, Jamie Vardy jagar sitt 100:e mål i Premier League. Två av faktorerna till att hemmaklubben har goda möjligheter att vinna kvällens match. Hemmalaget kommer från ett oavgjort resultat borta mot Watford senast. Hemmalaget släppte in ett kvitteringsmål efter sitt sena ledningsmål. Här förväntar jag mig en klubb som är sugna på revansch.

Brighton tog en fin seger mot Arsenal senast, det sena avgörande målet betyder mycket för laget som åker med självförtroende till Leicester-matchen. Det här kan dock bli en tuffare uppgift, då Leicester har ett betydligt bättre stäm än Arsenal. Brighton gör det mycket bra, men bortaspelet har varit sådär. Omstarten har varit bra för laget och den senaste matchen var ett facit för detta.

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ Unibet.

  • Match: Leicester – Brighton
  • Spel: Leicester (1)
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 23/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar