Real Madrid – Mallorca

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Real Madrid spelar måstematch här ikväll, som det förmodligen kommer vara varje serieomgång tills säsongsavslutningen. Inför onsdagen leder hemmalaget tabellen tack vare inbördes möten mot Barcelona, men de måste få jobbet gjort. När laget från huvudstaden stötte på Mallorca senast åkte laget på säsongens första förlust, 1-0 skrällde gästera med i den matchen. Real är dock starkare nu.

Mallorca krigar på nere i botten av La Liga, för tillfället placerar gästerna sig under det röda strecket. Motivationen är på topp, men har svårt att se ett såpass svagt lag kunna hota detta maskineri som Real Madrid visat sig vara på senaste. Mallorca har definitivt inte övertygat som nykomlingar i det spanska finrummet, man har blott sju vinster över trettio försök och har dessutom släppt in flest mål i serien.

Jag spelar på Real Madrid och att dem håller nollan till 1,83 @ bet365.

  • Match: Real Madrid – Mallorca
  • Spel: Real, håller nollan
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 22:00, 24/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar