Osasuna – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Osasuna är nykomlingar i det spanska finrummet denna säsongen, det efter att de vunnit Segundan föregående säsong. Hemmaklubben innehar tolfteplatsen, något som knappast är skämmigt. Allt tyder på att laget, stannar i högstadivisionen inför nästa säsong. När den stora draken Real Madrid gästar laget i Pamplona väljer jag dock sida i bortalagets favör. Huvudstadslaget är såklart bättre här.

Real Madrid leder alltså La Liga numera, men det är inte övertygande. Barcelona ligger hack i häl med tre poäng ifrån rivalerna, varje match är således nästintill en måstematch för de stora drakarna. När Zidane och hans mannar gästar Osasuna ser jag bara en utväg – tre blytunga poäng för laget från huvudstaden. Real Madrid har imponerat stort med sitt spel på bortaplan sedan säsongsstarten.

Jag spelar på raka tvåan till 1,61 @ betsson.

  • Match: Osasuna – Real Madrid
  • Spel: Real Madrid (2)
  • Odds: 1,61 @ betsson
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 16:00, 9/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar