Real Betis – Osasuna

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Real Betis säsongsinledning gick inte som planerat. Trots ett lag med hög potential, gick det inget vidare och hemmalaget huserade i nedre regionen av tabellen under en längre period. Inför Sevilla-derbyt, var det mycket som talade förlust, men Betis imponerade och missade trepoängaren med en straffspark. Därefter har Betis sett vassa ut. Till måndagsmatchen besitter klubben en imponerande form.

Osasuna storspelade som nykomlingar i ligan och lyckades sluta på en tiondeplats förra säsongen, vilket såklart är högst anmärkningsvärt. Den här säsongen har dock verkligheten kommit ikapp klubben, som är med och slåss nere om nedflyttning efter halva säsongen spelad. Dagsformen inför mötet är väl inte den sämsta man haft under säsongens gång, men laget har bara vunnit en match sedan oktober.

Jag spelar på raka ettan till 1,89 @ Unibet.

  • Match: Real Betis – Osasuna
  • Spel: Real Betis (1)
  • Odds: 1,89 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 1/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!