Lazio – Fiorentina

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Lazio hittas på andraplats i tabellen. Med elva omgångar kvar att spela är man fyra poäng bakom ettan Juventus. Ska Lazio plocka in på avståndet och knipa ligatiteln framför Juventus, måste de stå för en fantastisk säsongsavslutning. Ett formstarkt Juventus kommer inte tappa särskilt många poäng på de kvarstående matcherna. Biancazzurris första uppgift blir att besegra Fiorentina på hemmaplan.

Fiorentina hittas på 13:e plats, i lite av ett ingenmansland. Fiorentina är för bra för att åka ur, men till topplagen är avståndet för stort. I återstarten ställdes Fiorentina mot tabelljumbon Brescia. Fiorentina var stora favoriter men det var Brescia som tog ledningen i den 17:e minuten. Fiorentina lyckades kvittera innan halvtid men längre än så kom man inte och matchen slutade tillslut 1-1.

Jag spelar på raka ettan till 1,66 @ NordicBet.

  • Match: Lazio – Fiorentina
  • Spel: Lazio (1)
  • Odds: 1,66 @ NordicBet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:45, 27/6

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar