KV Oostende – Anderlecht

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Oostende har inte lyckats vinna under säsongsinledningen. Dessutom har klubben ännu inte ställts mot något topplag. Laget uppgift mot Anderlecht kommer såklart bli svettig. Hemmalaget har två förluster och en oavgjord hittills och har inte riktigt fått maskineriet att stämma. Klubben har ingen superstjärna, men man har värvat olika spelare från olika delar av världen under säsongerna som varit.

Anderlecht leds av Vincent Kompany även den här säsongen, men skillnaden nu är att tränaren har lagt spelarkarriären på hyllan. Nu ger han sin syn på tränarkarriären och vill ta sitt Anderlecht till nya nivåer. Nu har man börjat bra, men saknar två trepoängare på tre omgångar, där man endast mäktat med ett kryss. Man har alla förutsättningar som går den här säsongen och spelarmaterialet finns även så.

Jag spelar på Anderlecht över 1,5 mål till 1,82 @ Unibet.

  • Match: Oostende – Anderlecht
  • Spel: Anderlecht Ö 1,5 mål
  • Odds: 1,82 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 28/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar