Genk – Oostende

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Genk har majoriteten av nyckelspelarna kvar från förra säsongen. Lagets offensiva spelartrio, Onuachu, Bongonda och Ito är kvar, och startade även i premiären mot Standard Liege. Effektiviteten var inte där i premiären som slutade 1-1. Chanserna skapades men bollen ville inte in för Genk. Hemmaklubben vann fem av deras sex sista ligamatcher i Championship Round, under förra säsongen.

Oostende kunde hängde på i toppen av tabellen förra säsongen, men de missade Championship Round (slutspelet för topp 4) med en liten marginal. Denna säsongen har Oostende endast spelat en ligamatch hittills. Premiären slutade i en rejäl besvikelse när de förlorade med hela 0-3 mot Sporting Charleroi på hemmaplan. Insatsen i premiären övertygade inte alls på något sätt, tvärtom.

Jag spelar på raka ettan till 1,65 @ betsson.

  • Match: Genk – Oostende
  • Spel: Genk (1)
  • Odds: 1,65 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 30/7

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar