Standard Liege – Genk

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Standard Liege slutade på sjätteplats, efter 34 spelade ligamatcher förra säsongen. Därav missade laget Championship Round, ett slutspel där de bästa lagen gör upp om Europaplatserna. Under försäsongen, kan man konstatera att hemmalaget har haft problem, att avgöra de jämna matcherna. Hemmalaget har nu gått vinstlösa i fem av lagets sex träningsmatcher i sommar. Gästerna har bättre form.

Genk är min favorit inför fredagens premiärmatch. Ifjol visade sig Genk vara ruskigt starka, framförallt i Championship Round. Efter 34 spelade ligamatcher slutade de på fjärdeplacering vilket gav en plats i det attraktiva slutspelet för topplagen. Väl i slutspelet var Genk extremt bra när de vann hela fem av deras sex matcher i Championship Round. Kvaliteten finns där och Standard Lieges försvar lär få det hett.

Jag spelar på Genk Draw No Bet till 1,72 @ betsson.

  • Match: Stadard Liege – Genk
  • Spel: Genk DnB
  • Odds: 1,72 @ betsson
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 23/7

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar