Graafschap – Den Bosch

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

De Graafschap hamnade på komfortabla andraplatsen under förra säsongen. Efter en helg fullspäckad av matcher blir dagens tillställning den sista i första omgången. Om inte serien avslutades tidigt förra säsongen hade dem med största sannolikhet spelat i Eredivisie denna säsongen, troligen till och med vunnit andraligan. Faktum är att Graafschap endast förlorade en enda match föregående år.

Den Bosch står inför en tuff uppgift. Man ställs mot ett av seriens bästa lag, ett lag som förra säsongen visade att man faktiskt är för bra för Eerste Divisie och borde spela i högstaligan. Den Bosch placerade sig ungefär i mitten av tabellen förra säsongen, ungefär där man brukar ligga. Man är sällan nära varken uppflyttning eller nedflyttning. Ett etablerat mittenlag. Man har blandat och gett under försäsongen.

Jag spelar på De Graafschap -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,90 @ bet365.

  • Match: Graafschap – Den Bosch
  • Spel: Graafschap -1,5 (AH)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:00, 31/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar