Toronto – Montreal

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Toronto tillhör tveklöst topplagen i ligaspelet, något hemmalaget även visade prov på i slutspelet förra säsongen. Toronto avancerade till finalspel där klubben mötte Seattle, men förlorade. Denna säsongen har Toronto också imponerat. Visserligen endast en poäng ner till andraplatsen, men med sina arton poäng på åtta matcher leder man Eastern Conference och är det enda laget som inte förlorat.

Montreal placerar sig för tillfället på en fullt godkänd sjundeplats i östra konferensen, en placering som innebär slutspel. Här står man dock inför en tuff uppgift. Man möter fjolårets finalister som inte bara är det bättre laget på pappret men som även kommer med en betydligt finare form. Montreal Impact har blandat och gett en del sedan återstarten men mestadels har resultaten inte gått lagets väg.

Jag spelar på raka ettan till 1,41 @ betsson.

  • Match: Toronto – Montreal
  • Spel: Toronto (1)
  • Odds: 1,41 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 2/9

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!