Akropolis – Öster

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Akropolis och Öster drabbar samman på fredagskvällen. Motståndarna har numer samma antal poäng inspelade. Hemmalaget förlorade matchen mot Ljungskile, ett lag som återfinns på femtondeplatsen i Superettan och som plockade in sin tredje seger över sexton matcher. Sett till hemmalagets fem senaste matcher, är formen hyfsad med två segrar, två kryss och en torsk. Segrarna kom dock mot sämre lag.

Öster gör en bra säsong i år och det är inte många poäng som skiljer laget från uppflyttning. Öster har siktet inställt på tredjeplats och kommer till matchen med huvudet högt. Under de senaste omgångarna har klubben klättrat i tabellen och tagit trepoängare efter trepoängare, oftast komfortabla sådana. Inför mötet har Öster fyra raka segrar, i vilka man gjort hela tolv mål sammanlagt.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,45 @ Unibet.

  • Match: Akropolis – Öster
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,45 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 11/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar