Jönköping – Akropolis

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Jönköping Södra kommer till måndagstillställningen med två raka segrar i bagaget. Efter fem raka utan seger, kom islossningen mot Landskrona, där smålänningarna inkasserade en 3-1-seger. Hemmalaget imponerade, samt visade styrka när Södra dädanefter besegrade Sundsvall på bortaplan förra helgen. Man är ett bra lag och har kvaliteten för att hänga på i den absoluta toppen.

Akropolis har inte haft en lätt inledning i nya ligan. Efter åtta spelade matcher i Superettan hittas laget på en förväntad bottenplacering, närmare bestämt på en 14:e plats. Men nykomlingen har ändå fått lite vind i seglet efter segern mot Falkenberg i förra omgången, däremot anser vi fortfarande att det skiljer väldigt mycket mellan just Akropolis och hemmalaget Jönköping.

Jag spelar på raka ettan till 1,90 @ bet365.

  • Match: Jönköping – Akropolis
  • Spel: Jönköping (1)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 7/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar