Ventspils – Rosenborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ventspils spelar i Lettlands högstadivsion, Virsliga. Klubben brukar vanligtvis hittas i toppen av tabellen, men är emellertid fortfarande långt ifrån dominanterna Riga. Ventspils slutade på tredjeplats ifjol och får chansen, att kvala till välkända Europa League. Men klubben har dock inte prickat in formen inför denna match mot RBK. De kommer senast från en 0-2-förlust mot serieledarna Riga.

Rosenborg kommer till torsdagens match som givna favoriter. Den norska klubben gästar den okända klubben Ventspils, i den andra rundan av Europa League-kvalet. Rosenborg har fullständigt dominerat den norska ligan i flera år, men det har gått betydligt tyngre för klubben de närmaste säsongerna. Rosenborg var totalt chanslösa i toppstriden förra säsongen och slutade på en tredjeplats.

Jag spelar på raka tvåan till 1,45 @ betsson.

  • Match: Ventspils – Rosenborg
  • Spel: Rosenborg (2)
  • Odds: 1,45 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 14:15, 17/9

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar