Ventspils – Malmö

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Malmö blev utbuade av sina egna fans efter 0-0 hemma mot Ventspils i Champions League-kvalet nu senast. Idag är det dags för returen i Lettland och Malmö är tunga favoriter.

Inför första matchen mellan lagen sa Ventspils VD att Malmö kommer göra mål på dem hur de än spelar och att de var skulle visa sin passion och göra så gott de kan. Men Malmö gjorde inget mål. Letterna höll nollan och har ett fint utgångsläge i returen även om Malmö fortfarande är de stora favoriterna och spelbolagen erbjuder bara runt 1,55 gånger pengarna för skåningarna trots bortaplan.

Malmö är samtidigt skadedrabbat och saknar Guillermo Molins, Filip Helander och Simon Thern. Inte minst förlusten av Molins har visat sig väldigt tung för Malmö som gått trögt den senaste tiden. Sedan hans skada har det blivit tre kryss och bara en seger. Värt att notera är även att i de tre oavgjorda matcherna har man bara gjort totalt två mål. Precis som vi såg nu senast mellan lagen behärskar Ventspils det här med att spela defensivt. De hade scoutat Malmö bra, föll lågt med hela laget och försvarade sig med näbbar och klor. Ser man på deras fem senaste matcher har man faktiskt bara släppt in tre mål.

Jag tror att Malmö fixar detta men oddsen är för låga för min smak. Ventspils kommer göra allt för att hålla nere siffrorna vilket gör att vi testar underspelet här. Malmö har fem raka bortamatcher som gått under 2,5 mål (snitt på 1,4 mål per match). För Ventspils har fyra av deras fem senaste hemmamatcher gått under 2,5 mål och åtta av deras tio senaste matcher totalt.

  • Match: Malmö – Ventspils
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 18:00, 23/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar