Frölunda – HV71

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frölunda tillhör guldkandidaterna på förhand, dock är göteborgarna tippade av de flesta experterna, att sluta bakom gästerna i tabellen. Det säger något om styrkan hos Jönköpingslaget. Frölunda är samtidigt väldigt hemmastarka, som också höjer oddset på bortalaget här. Frölunda har haft en bra försäsong men den avslutades lite trevande när dubbelmötet mot Rögle, resulterade i en förlust samt en seger.

HV71 tippas som en av de tydliga seriesegrarna och guldkandidaterna den här säsongen och tittar man på försäsongen så förstår jag varför. Endast en förlust mot lokalrivalen Växjö men i övrigt idel segrar och det även med stora siffror i vissa matcher. 7-2 mot Linköping och 8-3 mot Djurgården sticker ut, med 4-1-segern mot lördagens motståndare Frölunda. Framförallt imponerar offensiven med dess bredd.

Jag spelar på HV71 Draw No Bet till 2,15 @ betsafe.

  • Match: Frölunda – HV71
  • Spel: Frölunda DnB
  • Odds: 2,15 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:15, 19/9

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar