Juventus – Sampdoria

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Juventus kommer till matchen med ny tränare, nämligen legendaren, Andrea Pirlo. Hemmalaget gästas av Sampdoria hemma på Allianz Stadium. Det har hänt en del kring Juventus sedan uttåget i Champions League. Pirlo innehar tränarposten och är personen som ska föra gamla damen framåt. Ett väldigt intressant val eftersom att Pirlo nyligen gått klart hans tränarutbildning, och har därmed lite erfarenhet.

Sampdoria fick den tuffaste uppgiften i premiären, nämligen de regerande mästarna Juventus. Men de kan även se det från den ljusa sidan och tänka att det är bättre att möta Juventus innan laget har spelat ihop sig. En premiär är alltid oviss och det är svårt att få spelet att stämma direkt, Sampdoria kommer få sina lägen under söndagen. Men vi vet att Juventus försvar är oerhört stabilt.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,57 @ bet365.

  • Match: Juventus – Sampdoria
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,57 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 20/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar