Fiorentina – Sampdoria

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Fiorentina hittas på niondeplats i ligaspelet efter två spelade omgångar. Fiorentina är ett väldigt bra fotbollslag, och senast mot Inter tog hemmaklubben sånär poäng trots bortaplan. Dessutom har laget en 1-0-vinst med sig från deras premiärmatch mot Torino. Mycket hos hemmalaget pekar på en positiv säsong, inte minst Franck Ribery är ett utropstecken och han besitter magiska egenskaper.

Sampdoria föll i premiären mot Juventus och det får man helt enkelt ta och leva med. Det är ingenting att anklaga laget för, och dör kunde man se Cristiano Ronaldo och Dejan Kulusevski briljera ihop. Men att de föll hemma mot Benevento och därmed inkasserade en ny nolla, oroar. Senast Sampdoria vann mot Fiorentina är i januari månad 2018, och kanske är det lite för mycket begärt att det ska ske nu.

Jag spelar på raka ettan till 1,74 @ betsson.

  • Match: Fiorentina – Sampdoria
  • Spel: Fiorentina (1)
  • Odds: 1,74 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 2/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!