Sampdoria – Milan

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sampdoria besitter inget självförtroende inom deras spelartrupp. Klubben har inte vunnit på fem raka ligamatcher. När dessutom Milan kommer på besök, kanske en av världens mest välmående klubbar nu, blir naturligtvis situationen kritisk. Nu kan man nästan förvänta att noll poäng plockas ikväll, iallafall om man studerar lagens formkurvor. Milan är favoriter här trots spel borta. Sampdoria har inte presterat.

Milan har gått från klarhet till klarhet även utan Ibrahimovic och det skall mycket till om formkurvan dör ut borta mot Sampdoria under söndagen. Zlatan uppges göra test under fredagen för att se om han kan vara tillbaka till matchen, och det är ännu oklart. Något som övertygar hos gästerna, är att de kan spela fotboll samt vinna fotbollsmatcher även utan Zlatan och det finns stor kvalitet i detta italienska gäng.

Jag spelar på raka tvåan till 1,77 @ Unibet.

  • Match: Sampdoria – Milan
  • Spel: Milan (2)
  • Odds: 1,77 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 6/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar