Nicosia – Olympiakos

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Omonia Nicosia spelar till vardags i den cypriotiska högstaligan. Klubben vann den inhemska serietiteln förra säsongen, och belönades med Champions League-kval. Omonia Nicosia gick väldigt bra i kvalet, framtill matchen mot Olympiakos. Att åka ur i fjärde rundan är verkligen som att falla på mållinjen. Men samtidigt rådde det inga tvivel om att grekerna dominerade matchen. Klasskillnaden var väldigt stor.

Olympiakos dominerade fullständigt i deras första kvalmöte. Den grekiska storklubben hade hela 65 % bollinnehav och totalt 17 skott under matchens gång. Men det dröjde ett tag innan målen kom. Mathieu Valbuena spräckte nollan från elva meter i den 69:e matchminuten. Sedan gjorde El Arabi det oerhört viktiga 2-0 målet i matchens sista minut. Klasskillnaden var stor i första mötet.

Jag spelar på raka tvåan till 1,88 @ betsafe.

  • Match: Nicosia – Olympiakos
  • Spel: Olympiakos (2)
  • Odds: 1,88 @ betsafe
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 29/9

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar