Huesca – Atlético Madrid

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Huesca ska spela den fjärde seriematchen under säsongen. Hemmalaget står inför en tuff uppgift, när storklubben Atlético Madrid kommer på besök. På grund av ett försenat Champions League, har dagens gäster endast spelat en match i ligaspelet såhär långt. Hemmalaget har pendlat mellan högstaligan och andraligan under de senaste säsongerna. Nu återfinns dem i den nedre halvan som förväntat.

Atlético Madrid var fullständigt överlägsna i premiären när de tog sig an Granada. Slutresultatet skrevs till hela 6-1 när storklubben visade prov på ett grymt anfallsspel. Den omtalade talangen Joao Felix var briljant och verkar ha växt i La Liga-kostymen nu. Men det var en annan spelare som stal showen mot Granada, nämligen nyförvärvet Luis Suarez, som gjorde succé med två mål på 20 minuters speltid.

Jag spelar på raka tvåan till 1,48 @ Svenska Spel.

  • Match: Huesca – Atlético Madrid
  • Spel: Atlético (2)
  • Odds: 1,48 @ Svenska Spel
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 19:00, 30/9

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!