Atletico Madrid – Bilbao

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Atletico Madrid inledde säsongen starkt, och spenderade tid som serieledare, men efter hemmalagets tuffa spelschema på senaste tiden, har Atletico halkat efter och ligger på femteplats i tabellen efter nio omgångar. Det ska dock nämnas, att det är ruskigt jämnt i toppen av högstaserien efter att många topplag blandat resultaten. Poängtapp under lördagskvällen vore naturligtvis inte opitmalt.

Athletic Bilbao är formsvaga. Noll vinster på fyra matcher är inget man vill ha med sig i bagaget, när de är på resande fot. Man har heller inte haft ett speciellt tufft spelschema. De lag man mött har haft namn som Celta Vigo, Valencia, Leganés och Valladolid. Förlust mot Celta Vigo och kryss mot Leganés, är inga positiva resultat och det råder ingen tvekan om att man besitter bättre kapacitet än vad man visar.

Jag spelar på raka ettan till 1,81 @ NordicBet

  • Match: Atletico – Bilbao
  • Spel: Atletico (1)
  • Odds: 1,81 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 26/10

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar