Real Madrid – Atlético

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Madrid har kopplat greppet om denna säsongen. Seriespelet har gått lysande och formen är kanon hos Madrid-klubben. Förstaplatsen innehas och inför derbyt mot Atletico, är hemmalaget tio poäng före rivalen. Mest imponerande är att Real presterat starkt utan Benzema, som varit ledande spelare i laget denna säsongen. Fransmannen kan visserligen vara tillbaka ivkäll, men de klarar sig utan honom.

Atlético Madrid är som många gånger förr lillebror i Madrid. Real har kopplat greppet i år, framför både Atletico och Barcelona. Det rödvita Madrid-laget har gått upp och ner, trots en fastställd topp-plats. Det är kryssade matcher som ställer till det i poängskörden. Det är lite det som är talande för säsongen och Atletico Madrid under längre tid. Mycket kommer krävas för att kunna slå Real Madrid.

Jag spelar på raka ettan till 2,08 @ Unibet.

  • Match: Real Madrid – Atlético
  • Spel: Real Madrid (1)
  • Odds: 2,08 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 12/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar