Elche – Atlético Madrid

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Elche är nykomlingar i högstaligan och det förvånar knappast, att hemmalaget har det tufft. Efter deras starka inledning i höstas kom verkligheten ikapp dem ganska fort och i skrivande stund placeras man på nedflyttningsplats, artondeplats i ligan. Bottenstriden är emellertid väldigt jämn precis som toppstriden. Idag är det alltså viktiga poäng som kan inkasseras. Trots hemmalagets motivation kommer det bli tufft.

Atlético Madrid förlorade senaste matchen mot Athletic Bilbao och det såg riktigt tufft ut för laget. Inte minst med tanke på att man tvingas bege sig till Camp Nou inom snar framtid. Chanserna på titeln blev dock betydligt större efter torsdagens match, då Barcelona förlorade mot Granada. Laget kommer med full motivation här. Jag räknar med att man lägger sin förlust bakom sig direkt och hämtar tre poäng.

Jag spelar på Atletico Madrid -1,0 mål till 1,65 @ bet365.

  • Match: Elche – Atlético Madrid
  • Spel: Atlético (2)
  • Odds: 1,65 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 16:15, 1/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar