Djurgården – Luleå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Djurgården har inkasserat tre poäng nu under inledningen. Klubben förlorade mot Frölunda och Rögle, men segrade mot Malmö. Hemmalaget har haft det besvärligt mot topptippade lag. Dock fungerade det bättre mot Malmö som tippas längre ner i tabellen. Frölunda skapade mängder med chanser och utdelningen för dem hade troligtvis kunnat vara betydligt större i matchen.

Luleå fortsätter på inslagen väg, medan gästernas förväntade toppkonkurrenter, HV71 och Färjestad, har hittills gjort bort sig rejält. Fyra raka segrar för laget från Norrbotten och det finns faktiskt ingenting att anmärka på utan jag tror helt enkelt att man bara går ut och vinner den här matchen. David Rautio har visat att han håller som förstakeeper, offensiven levererar.

Jag spelar på raka tvåan till 1,80 @ bet365.

  • Match: Djurgården – Luleå
  • Spel: Luleå (2)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 8/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!