Luleå – Oskarshamn

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Luleå har efter en något trevande säsongsinledning, börjat varva upp. Klubben har visserligen spelat ett par matcher mer än andraplacerade Skellefteå, och ligatrean Rögle, men norrlänningarna toppar serien, med 64 poäng, på 35 spelade matcher. Det blev emellertid en liten missräkning, då klubben, tappade en 2-0-ledning i den tredje perioden hemma mot Linköping i lördags. Luleå vann dock slutligen (3-2).

Oskarshamn har varit starka och det var inte många som hade räknat med det. Många har också räknat med att de ska börja rasa, men än så länge tyder ingenting på detta. Oskarshamn föll visserligen med 4-2 borta mot jumbon Djurgården i söndags. Kvällen innan hade man dock vunnit med 7-4 hemma mot Frölunda. Inför mötet mot Djurgården hade man tagit tre segrar på de fyra senaste matcherna.

Jag spelar på raka ettan till 1,64 @ ComeOn.

  • Match: Luleå – Oskarshamn
  • Spel: Luleå (1)
  • Odds: 1,64 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 25/1

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!