Oskarshamn – Luleå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Oskarshamn har imponerat under inledningen. Oskarshamn har plockat godkända 23 poäng och ligger på sjätteplats. Sjätteplatsen skulle ta laget direkt till kvartsfinal i slutspelet, ett slutspel som Oskarshamn aldrig, någonsin spelat. Klubbens form är inte den bästa, med tre raka hemmaförluster. På senaste sex matcherna, har laget enbart kammat hem två vinster. Oskarshamn har haft det väldigt tufft mot Luleå.

Luleå startade säsongen på ett mardrömslikt sätt. Klubben hade efter fem omgångar bara tre inspelade poäng. Formen pekar uppåt för tillfället och har fem trepoängare på sina senaste sju matcher. Laget tog en stark seger senast hemma mot Färjestad, där dem var det bättre laget i 60 minuter. Luleå har varit riktigt bra på bortais under dem senaste matcherna, med tre segrar på sina senaste fyra bortamatcher.

Jag spelar på Luleå Draw No Bet till 1,78 @ bet365.

  • Match: Oskarshamn – Luleå
  • Speltips: Luleå DnB
  • Odds: 1,78 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 30/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar