Luleå – Oskarshamn

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Luleå återfinns på femteplatsen i SM-tabellen och kommer dessutom kriga om SM-guldet. Hemmalaget har samtidigt mindre antal matcher spelade än lagen ovanför. I senaste matchen slog laget Djurgården, hemma med 3-2, och man har tre vinster på senaste fem matcherna. Nu väntar formsvaga Oskarshamn på hemmaplan, en match som hemmalaget bör vinna. Luleå har vunnit fyra av fem inbördes möten.

Oskarshamn inledde säsongen starkt precis som under förra säsongen. På sistone har det emellertid gått tungt och smålänningarna kommer till denna match med hela tio raka förluster. Självförtroendet är som bortblåst och Oskarshamn längtar nog väldigt mycket till julledigheten. Innan det ska man åka upp till Luleå och försöka ta poäng, något jag inte tror man kommer lyckas med.

Jag spelar på Luleå -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,79 @ betsson.

  • Match: Luleå – Oskarshamn
  • Spel: Luelå -1,5 (AH)
  • Odds: 1,79 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 16:30, 17/12
SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!