Fleetwood – Hull

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Fleetwood borde förmodligen gälla som stor underdog på fredagskvällen. Klubben inledde säsongen svagt och ligger i botten av tabellen efter att laget nu förlorat tre raka matcher. Det ser direkt tungt ut för hemmalaget, som inte har fått ordning på defensiven. Hemmalaget har öppnat säsongen utan dess ordinarie målvakten Joel Coleman. Dessvärre kommer densamma troligtvis vara frånvarande ett tag.

Hull City ligger tvåa i tabellen efter enbart vinster så här långt. Än mer imponerande är att laget har noll insläppta på fyra matcher i League One under inledningen. Klubben har egentligen bara anfallaren Tom Eaves borta. Det är å andra sidan en spelare som missat hela inledningen och som laget nu har visat sig kunna klara sig utan. Fyra raka vinster, fyra raka hållna nollor, visar på ett lag som är på gång.

Jag spelar på Hull Draw No Bet till 1,80 @ bet365.

  • Match: Fleetwood – Hull
  • Spel: Hull DnB
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 20:45, 9/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar