Wigan – Hull City

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Wigan har vunnit fyra av deras fem senaste Campionship-matcher på hemmaplan. Hemmaklubben har presterat stabilt under säsongen, och hittas i mittenskiktet av tabellen. Wigan har varit klart bäst mellan dagens motståndare. Gästerna Hull City återfinns i en knivigare situation med tre omgångar kvar. Ibland kan det vara svårt att prestera med press. Hemmalaget spelar bra fotboll i hemmaborgen.

Hull City har press på sig att knipa poäng i de tre sista ligaomgångarna, annars kan nedflyttning bli ett faktum. I skrivande stund hittar vi Hull City på 22:a plats i den stundande Championship-tabellen. Det är fortsatt väldigt jämnt i botten efter 43 ligamatcher och flera klubbar är indragna i kampen om förnyat kontrakt. Hulls nedgång kan man dra samband med Jarrod Bowens flytt till West Ham.

Jag spelar på raka ettan till 1,92 @ Unibet.

  • Match: Wigan – Hull City
  • Spel: Wigan (1)
  • Odds: 1,92 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 14/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!