Norwich – Hull

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Norwich jagar avancemang till Premier League och behöver tre nya poäng hemma mot Hull på onsdag. Hemmalaget är kända som mycket hemmastarka och stabila. Norwich har endast förlorat två av sina 22 senaste matcher i seriespelet. Klubbens defensiv har imponerat och är naturligtvis en stor anledning till deras framgångar. Hemmalaget har bara förlorat ett möte mot gästerna. Matthew Jarvis medverkar ej.

Hull må ligga i mitten av tabellen, men har faktiskt inte mer än sex poäng upp till positivt playoff. Det är en rejäl fjäder i hatten och ger ordentligt med motivation. Hos gästerna är det bara Ondrej Mazuch som väntas stå utanför matchtruppen, men i övrigt kan Hull formera ett starkt lag. En trepoängare här skulle som sagt kunna leda till att laget slåss i toppen igen. Norwich bör dock vara klara favoriter här.

Jag spelar på raka ettan till 1,60 @ betway.

  • Match: Norwich – Hull
  • Speltips: Norwich (1)
  • Odds: 1,60 @ betway
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 13/3

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar