Tottenham – West Ham

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Tottenham är andraplacerade i serien efter fem omgångar. Gareth Bale är tillbaka i klubben sedan ett tag tillbaka och redo för matchuttagning. Vändningen för dem kan naturlugtvis komma, eftersom att Tottenhams anfall blir världsklass. Bale, Son och framförallt Kane blir avgörande för klubbens säsong. Bakom dessa saknar de visserligen klass, men samtidigt kan detta väga väldigt långt.

West Ham kommer få kämpa hårt för att nå någon vidare prestation och dagen till ära finns avgörande faktorer i hemmalaget. Jag tror att den spets som finns i hemmalaget blir avgörande här. West Ham har visserligen två raka storsegrar, men detta lär förmodligen inte räcka speciellt långt mot Tottenham. Man blir inget utmanande lag i år, utan får istället hoppas på att ta poäng mot lägre rankat motstånd.

Jag spelar på raka ettan till 1,65 @ NordicBet.

  • Match: Tottenham – West Ham
  • Spel: Tottenham (1)
  • Odds: 1,65 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 18/10
SpelbolagBonusLänk
Nordicbet11000 krSpela här!