West Ham – Tottenham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

West Ham har flera problem för tillfället. Skadesituationen och ojämnheten i deras prestationer sticker ut. Detta innebär att Hammers är placerade på trettondeplats i Premier League. Samtidigt har klubben bara plockat en pinne på sina tre senaste matcher och endast producerat ett mål framåt. Helgens 1-1-kryss mot Leicester är såklart välbehövligt för självförtroendet. Laget borde få det tufft här.

Tottenham lär med kortare vila inför matchen och ett tätare spelschema till följd av Champions League, uppenbarligen behöva rotera om klart mer i startelvan. Självklart finns det kvalitet, inte minst eftersom Dele Alli samt Christian Eriksen startade på bänken mot City senast. En faktor som ska tas i beaktande är West Hams hemska skadelista. Minst nio och upp till tio spelare rapporteras missa matchen.

Jag spelar på Tottenham Draw No Bet till 1,80 @ Ladbrokes.

  • Match: West Ham – Tottenham
  • Spel: Tottenham DnB
  • Odds: 1,80 @ Ladbrokes
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 31/10

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar