Öster – Umeå

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Öster hittas på fjärdeplatsen i Superettan, med samma antal poäng inspelade som Smålandsrivalen J-Södra. Växjöklubben kommer till denna matchen med fyra raka segrar. Senast 2-0 mot Degerfors som var ett imponerande resultat både hur man genomförde matchen försvarsmässigt men också hur de förvaltade chanserna de skapade. I denna match var det två fasta situationer som leder till mål.

Umeå är nästjumbo och slåss för att kunna spela i Superettan även 2021. Laget gjorde precis klart med två nyförvärv dessutom. Jag tror inte Umeå kan försöka den här matchen med defensivt spel. Man själva behöver ju dessutom plocka trepoängare. Men samtidigt åker gästerna 110 mil med 7 matcher utan vinst och sju poäng upp till kvalplats för att hålla sig kvar i Superettan 2021.

Jag spelar på raka ettan till 1,60 @ betsson.

  • Match: Öster – Umeå
  • Spel: Öster (1)
  • Odds: 1,60 @ betsson
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 21:00, 21/10

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!