Öster – Umeå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Öster hittas på fjärdeplatsen i Superettan, med samma antal poäng inspelade som Smålandsrivalen J-Södra. Växjöklubben kommer till denna matchen med fyra raka segrar. Senast 2-0 mot Degerfors som var ett imponerande resultat både hur man genomförde matchen försvarsmässigt men också hur de förvaltade chanserna de skapade. I denna match var det två fasta situationer som leder till mål.

Umeå är nästjumbo och slåss för att kunna spela i Superettan även 2021. Laget gjorde precis klart med två nyförvärv dessutom. Jag tror inte Umeå kan försöka den här matchen med defensivt spel. Man själva behöver ju dessutom plocka trepoängare. Men samtidigt åker gästerna 110 mil med 7 matcher utan vinst och sju poäng upp till kvalplats för att hålla sig kvar i Superettan 2021.

Jag spelar på raka ettan till 1,60 @ betsson.

  • Match: Öster – Umeå
  • Spel: Öster (1)
  • Odds: 1,60 @ betsson
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 21:00, 21/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar