GAIS – Umeå

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

GAIS visar upp ganska svajiga tendenser. Makrillarna räcker sällan till när nivån på motståndet höjs. Hemmalaget kommer senast från en 0-2-förlust mot Trelleborg. Med fem mål på deras sex inledande matcher, är göteborgarna, tillsammans med Örgryte och Umeå, sämst på den fronten i Superettan. Anfallarna har inte lyckats få spelet att lossna. Samtliga anfallare i truppen står fortfarande mållösa.

Umeå kommer närmast från två knappa 0-1-förluster mot Degerfors respektive Halmstad. Ikväll väntar en, på pappret, lite enklare match och det mot ett uddlöst GAIS. Defensiven imponerar hos gästerna. Det är klart att den långa resan och naturgräsunderlaget talar emot Umeå, men om de spelar precis som de tidigare har, ska de absolut kunna motta GAIS attacker med bra resultat.

Jag spelar på kryss till 3,20 @ bet365.

  • Match: GAIS – Umeå
  • Spel: X (oavgjort)
  • Odds: 3,20 @ bet365
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 17:30, 18/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar