Stuttgart – Köln

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Stuttgart tar emot Köln under lördagskvällen hemma på Mercedes Benz Arena. De har verkligen fått en kanonstart i Bundesliga. Hemmalaget spelade nämligen i den tyska andraligan förra säsongen. Lagets uppflyttning blev faktum efter andraplats. Det förhöjda matchtempot verkar inte vara något problem för hemmalaget. Deras facit i Bundesliga lyder två vinster, en oavgjord och en förlust hittills.

Köln har fått sig en avsevärt sämre ligastart den här säsongen. Laget har bara spelat fyra matcher, men Köln har verkligen inte fått igång sitt spel ännu. Klubben spelade i Bundesliga även förra säsongen och säkrade kontraktet med fem poäng ner till kvalplacerade Werder Bremen. Nu hittas Köln på 16:e plats i tabellen med bara en inspelad poäng. Deras tre förluster har redan bäddat för en potentiell bottenstrid.

Jag spelar på Stuttgart DnB till 1,57 @ Unibet.

  • Match: Stuttgart – Köln
  • Spel: Stuttgart (1)
  • Odds: 1,57 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:30, 23/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar